+36(30)9530-590
dudás logo kicsi
DUDÁS MŰSORIRODA

Solymos Tóni (trió)

A 30, 45, 50 vagy 60 perces zenei produkció az Express Zenekar énekes, gitáros frontemberének, Solymos Tóninak a műsora. Előadásra kerülnek az egykori 70-80-as évek nagy Express slágerei, természetesen a mai hangzásvilággal és nagyon jó hangulatú színpadi produkcióként. A Trió tagjai Tónin kívül Magyar Csaba, az Express Zenekar kitűnő zongorista, orgonista, szintetizátorosa, zeneszerző és nagyszerű énekes, rajtuk kívül még Bratka Borika. Ő jelenleg Magyarország magasan legjobb női szaxofonosa, Esz-alto szaxofonon játszik, valamint természetesen ő is énekel. Az élő zenélést és éneklést is alátámasztja egy dob-basszusgitár zenei alap, melyet Silye Attila (bass gitár) és Kangyal Ferenc (dob) élő felvételen játszottak Körmendy Péter stúdiójában.

A zene természetesen full élő hatású, mert a helyszínen a brilliáns hangszeres játék a 3 énekhanggal és a ritmus alappal teljes mai zenei élményt biztosít.


Ez a formáció 2001 óta működik és óriási sikerrel játssza a felejthetetlen slágereket, mint a "Jöjj hozzám, Ne félj semmit, Tapsolj ma nevetve, Véletlen, Oh egy kis csók, Sosem elég, Szállj, szállj madár, A harmonikás" és még sorolhatnánk, hiszen az Express Zenekar a 365 rádiófelvételéből, 8,5 millió példányban eladott arany és platina lemezeiből igazán bőséges slágerválasztékot vonultat fel.


Az előadások hangulata kezdettől a végéig fantasztikus, a közép- és idősebb korosztály fiatalságát idézi. A fiatal közönséget meglepi az előadásmód, a hangzás modernsége, a dallamvilág és azonnal beazonosítják a gyerekkorukban hallgatott zenét.


Minden kisebb és nagyobb rendezvényre ajánljuk műsorukat, a siker minden esetben biztosított és referenciaként bárhonnan lehet véleményt kérni. Az összes tudnivalót, információt Dudás Zoltán szervező menedzsertől meg lehet kapni.

Solymos Tóni
Solymos Tóni